Reduceri!

Mască FFP2 reutilizabilă

Prețul inițial a fost: 29,90€.Prețul curent este: 14,90€. TTC

📦 Livrat de Kit-Survie.org


VÂNZARE DE LICHIDARE ÎN CURS DE DESFĂȘURARE
Oferim această mască la o reducere de 50%.

(Ultimele articole disponibile).

  • Gata de utilizare (filtru KN95 în cartuș) ;
  • Ultralight: doar 99 de grame;
  • Un singur cartuș(mai discret decât măștile cu cartuș dublu) ;
  • Confortabil și robust;
  • Curea reglabilă.

Filtre compatibile suplimentare

vândute aici

.

Descriere

⚠️ Acest articol poate fi livrat numai în Uniunea Europeană (Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Republica Cehă și Ungaria).

Măștile FFP2 (echivalentul nivelului de protecție KN95 din standardul chinezesc) oferă cel mai adecvat nivel de protecție împotriva Covid-19 și protejează atât alte persoane, cât și pe cel care le poartă, spre deosebire de măștile chirurgicale concepute pentru a filtra exhalarea și nu inhalarea aerului.

Standardul KN95 asigură filtrarea a cel puțin 95% din particulele în suspensie. Prin comparație, nivelul de protecție FFP2 din standardul european asigură filtrarea a cel puțin 94% din aceleași particule, astfel încât nivelul de protecție KN95 este ușor mai ridicat decât FFP2.

Cu toate acestea, având în vedere prețul acestui tip de măști și frecvența cu care trebuie purtate, mulți utilizatori caută măști FFP2 reutilizabile.

Mult mai economice, aceste măști vin de obicei cu două cartușe care conțin un filtru înlocuibil. După câteva săptămâni, respirația devine dificilă, deoarece filtrele se încarcă cu particule și trebuie înlocuite.

Cu toate acestea, măștile FFP2 reutilizabile sunt criticate pentru lipsa lor de discreție. Echipamentul este foarte vizibil pe față, iar majoritatea modelelor vândute online au două cartușe mari de filtrare pe lateral, ceea ce le conferă aspectul de măști de gaze.

De aceea, am fost dornici să găsim o mască intermediară FFP2 reutilizabilă, mult mai discretă, la jumătatea distanței dintre masca de unică folosință și aceste măști impunătoare cu cartuș dublu.

Astfel, în loc de douăcartușe laterale, această mască are doarun singur cartuș central. Pentru a menține ușurința de respirație și în același timp filtrarea eficientă a aerului, filtrul de pe acest cartuș este mai mare decât cel de pe măștile cu două filtre, dar și ușor mai plat.

Fiecare mască este vândută gata de utilizare, cu un filtru KN95 deja în cartuș. O soluție eficientă, cu costuri reduse, pentru o protecție eficientă și pe termen lung împotriva virusului.

Informații suplimentare

Greutate 200 g