Ale!

Uudelleenkäytettävä FFP2-maski

Alkuperäinen hinta oli: 29,90€.Nykyinen hinta on: 14,90€. TTC

📦 Toimittanut Kit-Survie.org


TYHJENNYSMYYNTI KÄYNNISSÄ
Tarjoamme tätä naamiota 50 % alennuksella.

(Viimeiset saatavilla olevat tuotteet).

  • Käyttövalmis (KN95-suodatin patruunassa) ;
  • Ultrakevyt: vain 99 grammaa;
  • Yksi patruuna(huomaamattomampi kuin kaksoispatruunamaskit) ;
  • Mukava ja kestävä;
  • Säädettävä hihna.

Muita yhteensopivia suodattimia

myydään täällä

.

Kuvaus

⚠️ Tämä tuote voidaan lähettää vain Euroopan unionin alueelle (Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki, Unkari, Viro ja Ruotsi).

FFP2-naamarit (vastaavat kiinalaisen standardin suojaustasoa KN95 ) tarjoavat sopivimman suojan Covid-19:tä vastaan ja suojaavat käyttäjänsä lisäksi myös muita, toisin kuin kirurgiset naamarit, jotka on suunniteltu suodattamaan uloshengitysilmaa eikä sisäänhengitysilmaa.

KN95-standardi takaa, että vähintään 95 prosenttia suspendoituneista hiukkasista suodatetaan pois. Vertailun vuoksi mainittakoon, että eurooppalaisen standardin FFP2-suojaustaso takaa vähintään 94 prosentin suodatuksen näistä samoista hiukkasista, joten KN95-suojaustaso on hieman korkeampi kuin FFP2.

Koska tämäntyyppiset naamarit ovat kuitenkin kalliita ja koska niitä joudutaan käyttämään nykyään niin usein, monet käyttäjät etsivät uudelleenkäytettäviä FFP2-naamareita.

Paljon edullisemmat naamarit sisältävät yleensä kaksi patruunaa, joissa on vaihdettava suodatin. Useiden viikkojen kuluttua hengittäminen vaikeutuu, kun suodattimet täyttyvät hiukkasista, ja ne on vaihdettava.

Uudelleenkäytettäviä FFP2-maskeja on kuitenkin kritisoitu niiden harkinnanvaraisuuden puutteesta. Laitteet näkyvät hyvin kasvoilla, ja useimmissa verkossa myytävissä malleissa on kaksi suurta suodatinpatruunaa sivulla, mikä antaa niille kaasunaamarin vaikutelman.

Siksi halusimme löytää FFP2-kertauskäyttöisen maskin, joka olisi paljon huomaamattomampi, kertakäyttömaskin ja näiden vaikuttavien kaksoiskasettinaamareiden puolivälissä.

Kahden sivupatruunan sijasta tässä maskissa on siis vainyksi keskimmäinen patruuna. Jotta hengitys olisi helppoa ja ilmaa suodatettaisiin tehokkaasti, tämän patruunan suodatin on suurempi kuin kaksoissuodatinnaamareissa, mutta myös hieman litteämpi.

Jokainen naamari myydään käyttövalmiina, ja siinä on KN95-suodatin jo patruunassa. Tehokas ja edullinen ratkaisu tehokkaaseen ja pitkäaikaiseen suojautumiseen virusta vastaan.

Lisätiedot

Paino 200 g (gramma)