Aanbieding!

Herbruikbaar FFP2 masker

Oorspronkelijke prijs was: 29,90€.Huidige prijs is: 14,90€. Incl. btw.

📦 Verzonden door Kit-Survie.org


UITVERKOOP AAN DE GANG
We bieden dit masker aan met 50% korting.

(Laatste items beschikbaar).

  • Gebruiksklaar (KN95-filter in patroon) ;
  • Ultralicht: slechts 99 gram;
  • Enkelvoudige cartridge(discreter dan maskers met dubbele cartridge) ;
  • Comfortabel en robuust;
  • Verstelbare riem.

Extra compatibele filters

hier verkocht

.

Beschrijving

⚠️ Dit artikel kan alleen worden verzonden binnen de Europese Unie (België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden).

FFP2-maskers (gelijkwaardig aan beschermingsniveau KN95 in de Chinese norm) bieden het meest geschikte beschermingsniveau tegen Covid-19 en beschermen zowel anderen als de drager, in tegenstelling tot chirurgische maskers die ontworpen zijn om de uitademing te filteren in plaats van de inademing van lucht.

De KN95-norm garandeert dat ten minste 95% van de zwevende deeltjes wordt uitgefilterd. Ter vergelijking, het FFP2 beschermingsniveau in de Europese norm garandeert filtratie van ten minste 94% van dezelfde deeltjes, dus het KN95 beschermingsniveau is iets hoger dan FFP2.

Echter, gezien de prijs van dit type masker en de frequentie waarmee ze nu gedragen moeten worden, zijn veel gebruikers op zoek naar herbruikbare FFP2 maskers.

Deze maskers zijn veel voordeliger en worden meestal geleverd met twee cartridges die een vervangbaar filter bevatten. Na enkele weken wordt ademhalen moeilijk omdat de filters vol deeltjes zitten en vervangen moeten worden.

Herbruikbare FFP2-maskers worden echter bekritiseerd vanwege hun gebrek aan discretie. De apparatuur is goed zichtbaar op het gezicht en de meeste modellen die online worden verkocht hebben twee grote filterpatronen aan de zijkant, waardoor het op een gasmasker lijkt.

Daarom waren we op zoek naar een FFP2 herbruikbaar masker dat veel discreter was, halverwege tussen het wegwerpmasker en deze imposante maskers met dubbele cartridge.

Dus in plaats van twee zijpatronen heeft dit masker slechtséén centrale patroon. Om gemakkelijk te kunnen blijven ademen terwijl de lucht effectief wordt gefilterd, is het filter op deze cartridge groter dan die op maskers met dubbele filter, maar ook iets platter.

Elk masker wordt gebruiksklaar verkocht, met een KN95-filter al in de cartridge. Een effectieve oplossing voor langdurige bescherming tegen het virus tegen lagere kosten.

Extra informatie

Gewicht 200 g