Aanbieding!

Herbruikbaar FFP2-masker

14,90 Incl. btw.

OPRUIMING IN UITVOERING: we bieden dit masker aan tegen -50%.
(Laatste stuks beschikbaar).

  • Klaar voor gebruik (KN95-filter aanwezig in de cartridge);
  • Ultralicht: slechts 99 gram;
  • Enkele cartridge (discreter dan maskers met dubbele cartridge);
  • Comfortabel en robuust;
  • Verstelbare riem.

Extra compatibele filters worden hier verkocht.

Beschrijving

FFP2-maskers (equivalent aan het KN95-beschermingsniveau van de Chinese norm) bieden het meest geschikte beschermingsniveau tegen Covid-19 en beschermen zowel anderen als de drager, in tegenstelling tot chirurgische maskers die zijn ontworpen om de uitademing en niet inademing van lucht.

De KN95-norm zorgt ervoor dat minimaal 95% van de zwevende deeltjes goed wordt gefilterd. Ter vergelijking: het FFP2-beschermingsniveau van de Europese norm zorgt voor filtratie van minimaal 94% van dezelfde deeltjes, het KN95-beschermingsniveau is daarom iets hoger dan FFP2.

Maar met de prijs van dit type masker en de frequentie waarmee het nu gepast is om het te dragen, zijn veel gebruikers op zoek naar herbruikbare FFP2-maskers.

Veel zuiniger, deze maskers hebben meestal twee patronen, die een vervangbaar filter bevatten. Na enkele weken wordt ademen moeilijk omdat de filters vol zitten met deeltjes en deze dan moeten worden vervangen.

Herbruikbare FFP2-maskers worden echter bekritiseerd vanwege hun gebrek aan discretie. De apparatuur is inderdaad erg zichtbaar op het gezicht, de meeste modellen die online worden verkocht, hebben twee grote filterpatronen aan de zijkant die het uiterlijk geven van een gasmasker.

Daarom waren we op zoek naar een veel discreter herbruikbaar FFP2-masker voor tussenproducten, halverwege tussen het wegwerpmasker en die imposante maskers met dubbele patronen.

In plaats van twee zijpatronen heeft dit masker dus slechts één centrale patroon. Om het ademgemak niet te beïnvloeden en tegelijkertijd de lucht effectief te filteren, is het filter van deze cartridge groter dan die van dubbele filtermaskers, maar ook iets platter.

Elk masker wordt gebruiksklaar verkocht, aangezien er al een KN95-filter in de cartridge aanwezig is. Een effectieve oplossing om uzelf tegen lagere kosten enkele maanden tegen het virus te beschermen.

Extra informatie

Gewicht 200 g