Akcija!

FFP2 maska ​​za višekratnu upotrebu

Original price was: 29,90€.Current price is: 14,90€. TTC

📦 Isporučuje Kit-Survie.org

RASPRODAJA U TIJEKU : ovu masku nudimo po -50%.
(zadnji komadi dostupni).

  • Spremno za upotrebu (KN95 filter prisutan u ulošku);
  • Ultralagan : samo 99 grama;
  • Maske s jednom patronom ( diskretnije od maski s dvostrukom patronom);
  • Udoban i čvrst;
  • Podesivi remen.

Dodatni kompatibilni filtri prodaju se ovdje .

Opis

⚠️ Ovaj artikl se može poslati samo u zemlje Europske unije (Austrija, Belgija, Bugarska, Cipar, Hrvatska, Danska, Estonija, Finska, Metropolitanska Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska , Poljska, Portugal, Češka, Rumunjska, Slovačka, Slovenija i Švedska).

FFP2 maske (ekvivalentne razini zaštite KN95 kineskog standarda) nude najprikladniju razinu zaštite od Covid-19 i štite i druge i onoga tko ih nosi, za razliku od kirurških maski dizajniranih za filtriranje izdisaja , a ne udisanja zraka.

Norma KN95 osigurava da će najmanje 95% suspendiranih čestica biti dobro filtrirano. Za usporedbu, razina zaštite FFP2 europskog standarda osigurava filtraciju najmanje 94% tih istih čestica, stoga je razina zaštite KN95 nešto viša od FFP2.

Ali s obzirom na cijenu ove vrste maske i učestalost kojom se sada mora nositi, mnogi korisnici traže FFP2 maske za višekratnu upotrebu .

Puno ekonomičnije , ove maske većinu vremena imaju dva uloška, ​​koji sadrže zamjenjivi filter. Nakon nekoliko tjedana disanje postaje otežano jer su filtri napunjeni česticama te ih je potrebno zamijeniti.

Međutim, FFP2 maske za višekratnu upotrebu kritizirane su zbog nedostatka diskrecije . Oprema je zapravo vrlo vidljiva na licu, većina modela koji se prodaju na mreži imaju dva velika bočna filtarska uloška što joj daje izgled plinske maske.

Zbog toga smo željeli pronaći mnogo diskretniju srednju višekratnu FFP2 masku, na pola puta između maske za jednokratnu upotrebu i ovih impozantnih maski s dvostrukim patronama.

Umjesto dva bočna uloška, ​​ova maska ​​ima samo jedan središnji uložak . Kako ne bi ometao disanje uz učinkovito filtriranje zraka, filtar ovog uloška je veći od onih kod maski s dvostrukim filtrom, ali i nešto ravniji.

Svaka se maska ​​prodaje spremna za upotrebu budući da je filter KN95 već prisutan u ulošku. Učinkovito rješenje za učinkovitu i održivu zaštitu od virusa po nižoj cijeni.

Dodatne informacije

Težina 200 g