Akcija!

Maska FFP2 za večkratno uporabo

Original price was: 29,90€.Current price is: 14,90€. TTC

📦 Odpremlja Kit-Survie.org


RAZPRODAJA V TEKU
To masko ponujamo s 50-odstotnim popustom.

(Zadnji razpoložljivi predmeti).

  • Pripravljen za uporabo (filter KN95 v kartuši) ;
  • Ultralahek: le 99 gramov;
  • Enotna kartuša(bolj diskretna kot maske z dvojno kartušo) ;
  • Udobno in robustno;
  • Nastavljiv trak.

Dodatni združljivi filtri

se prodajajo tukaj

.

Opis

⚠️ Ta izdelek je mogoče poslati samo znotraj Evropske unije (Avstrija, Belgija, Bolgarija, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Irska, Italija, Hrvaška, Latvija, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Španija in Švedska).

Maske FFP2 (enakovredne stopnji zaščite KN95 v kitajskem standardu) zagotavljajo najustreznejšo stopnjo zaščite pred Covid-19 in v nasprotju s kirurškimi maskami, ki so zasnovane za filtriranje izdihanega in ne vdihanega zraka, ščitijo tako druge kot uporabnika.

Standard KN95 zagotavlja, da se filtrira vsaj 95 % suspendiranih delcev. Za primerjavo: stopnja zaščite FFP2 v evropskem standardu zagotavlja filtriranje vsaj 94 % istih delcev, zato je stopnja zaščite KN95 nekoliko višja od FFP2.

Glede na ceno te vrste maske in pogostost, s katero jo je zdaj treba nositi, pa številni uporabniki iščejo maske FFP2 za večkratno uporabo.

Te maske so veliko bolj ekonomične, saj so običajno opremljene z dvema kartušama z zamenljivim filtrom. Po nekaj tednih postane dihanje oteženo, saj se filtri obremenijo z delci, zato jih je treba zamenjati.

Vendar so maske FFP2 za večkratno uporabo kritizirane zaradi pomanjkanja diskretnosti. Oprema je zelo vidna na obrazu, saj ima večina modelov, ki se prodajajo na spletu, na strani dve veliki filtrski kartuši, zaradi česar je videti kot plinska maska.

Zato smo želeli najti vmesno masko za večkratno uporabo FFP2, ki bi bila veliko bolj diskretna, na pol poti med masko za enkratno uporabo in temi impozantnimi maskami z dvojnim vložkom.

Zato ima ta maska namesto dveh stranskih kartuš leeno osrednjo kartušo. Da bi ohranili lažje dihanje in hkrati učinkovito filtrirali zrak, je filter na tem vložku večji od filtrov na maskah z dvojnim filtrom, vendar je tudi nekoliko bolj ploščat.

Vsaka maska je naprodaj pripravljena za uporabo, s filtrom KN95, ki je že v vložku. Učinkovita rešitev za učinkovito in dolgoročno zaščito pred virusom po nižji ceni.

Dodatne informacije

Teža 200 g