Rea!

Återanvändbar FFP2-mask

Det ursprungliga priset var: 29,90€.Det nuvarande priset är: 14,90€. TTC

📦 Levereras av Kit-Survie.org


PÅGÅENDE UTFÖRSÄLJNING
Vi erbjuder denna mask till 50% rabatt.

(Sista tillgängliga artiklar).

  • Klar att användas (KN95-filter i patron) ;
  • Ultralätt: endast 99 gram;
  • Enkel patron(mer diskret än masker med dubbla patroner) ;
  • Bekväm och robust;
  • Justerbar rem.

Ytterligare kompatibla filter

säljs här

.

Beskrivning

⚠️ Denna vara kan endast skickas inom Europeiska unionen (Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike).

FFP2-masker (motsvarande skyddsnivå KN95 i den kinesiska standarden) erbjuder den lämpligaste skyddsnivån mot covid-19 och skyddar andra såväl som bäraren, till skillnad från kirurgiska masker som är utformade för att filtrera utandning snarare än inandning av luft.

KN95-standarden säkerställer att minst 95% av suspenderade partiklar filtreras bort. Som jämförelse kan nämnas att skyddsnivån FFP2 i den europeiska standarden garanterar filtrering av minst 94% av samma partiklar, så skyddsnivån KN95 är något högre än FFP2.

Men med tanke på priset för denna typ av mask och hur ofta de nu måste bäras, är det många användare som letar efter återanvändbara FFP2-masker.

Dessa masker är mycket billigare och levereras vanligtvis med två patroner som innehåller ett utbytbart filter. Efter flera veckor blir det svårt att andas eftersom filtren blir fulla av partiklar och måste bytas ut.

De återanvändbara FFP2-maskerna har dock kritiserats för att de inte är tillräckligt diskreta. Utrustningen är mycket synlig i ansiktet, och de flesta modeller som säljs online har två stora filterpatroner på sidan, vilket gör att de ser ut som gasmasker.

Därför var vi angelägna om att hitta en återanvändbar FFP2-mask som var mycket mer diskret, halvvägs mellan engångsmasken och dessa imponerande masker med dubbla patroner.

Så istället för två sidokassetter har denna mask baraen central kassett. För att bibehålla lätt andning samtidigt som luften filtreras effektivt är filtret på denna patron större än filtren på masker med dubbla filter, men också något plattare.

Varje mask säljs färdig att använda, med ett KN95-filter redan i patronen. En effektiv lösning för effektivt, långsiktigt skydd mot viruset till en lägre kostnad.

Ytterligare information

Vikt 200 g