Tilbud

Genanvendelig FFP2-maske

Original price was: 29,90€.Current price is: 14,90€. TTC

📦 Leveres af Kit-Survie.org


OPHØRSUDSALG I GANG
Vi tilbyder denne maske med 50% rabat.

(Sidste tilgængelige varer).

  • Klar til brug (KN95-filter i patron) ;
  • Ultralight: kun 99 gram;
  • Enkeltpatron(mere diskret end dobbeltpatronmasker) ;
  • Komfortabel og robust;
  • Justerbar strop.

Yderligere kompatible filtre

sælges her

.

Beskrivelse

⚠️ Denne vare kan kun sendes inden for EU (Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien og Sverige).

FFP2-masker (svarende til beskyttelsesniveau KN95 i den kinesiske standard) tilbyder det mest passende beskyttelsesniveau mod Covid-19 og beskytter andre såvel som bæreren, i modsætning til kirurgiske masker, der er designet til at filtrere udånding snarere end indånding af luft.

KN95-standarden sikrer, at mindst 95 % af de suspenderede partikler filtreres fra. Til sammenligning sikrer FFP2-beskyttelsesniveauet i den europæiske standard filtrering af mindst 94 % af de samme partikler, så KN95-beskyttelsesniveauet er en smule højere end FFP2.

Men i betragtning af prisen på denne type maske og den hyppighed, hvormed de nu skal bæres, er mange brugere på udkig efter genanvendelige FFP2-masker.

Disse masker er meget mere økonomiske og leveres normalt med to patroner, der indeholder et udskifteligt filter. Efter flere uger bliver det svært at trække vejret, da filtrene bliver fyldt med partikler, og de skal udskiftes.

Genanvendelige FFP2-masker er dog blevet kritiseret for deres manglende diskretion. Udstyret er meget synligt i ansigtet, og de fleste modeller, der sælges online, har to store filterpatroner på siden, hvilket får det til at ligne en gasmaske.

Derfor var vi opsatte på at finde en genanvendelig FFP2-maske, der var meget mere diskret, midt imellem engangsmasken og disse imponerende masker med dobbelt patron.

Så i stedet for to sidepatroner har denne maske kunén central patron. For at gøre det nemt at trække vejret, samtidig med at luften filtreres effektivt, er filteret på denne patron større end på masker med dobbeltfilter, men også lidt fladere.

Hver maske sælges klar til brug med et KN95-filter allerede i patronen. En effektiv, billig løsning til effektiv, langsigtet beskyttelse mod virussen.

Yderligere information

Vægt 200 g