Προσφορά!

Επαναχρησιμοποιήσιμη μάσκα FFP2

Original price was: 29,90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 14,90€. TTC

📦 Αποστέλλεται από Kit-Survie.org


ΕΚΚΑΘΆΡΙΣΗ ΠΏΛΗΣΗ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ
Προσφέρουμε αυτή τη μάσκα με έκπτωση 50%.

(Τελευταία διαθέσιμα στοιχεία).

  • Έτοιμο προς χρήση (φίλτρο KN95 σε φυσίγγιο) ,
  • Υπερελαφρύ: μόνο 99 γραμμάρια,
  • Μονή κασέτα(πιο διακριτική από τις μάσκες διπλής κασέτας) ,
  • Άνετο και στιβαρό,
  • Ρυθμιζόμενος ιμάντας.

Πρόσθετα συμβατά φίλτρα

πωλούνται εδώ

.

Περιγραφή

⚠️ Αυτό το προϊόν μπορεί να αποσταλεί μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία και Σουηδία).

Οι μάσκες FFP2 (ισοδύναμες με το επίπεδο προστασίας KN95 στο κινεζικό πρότυπο) προσφέρουν το καταλληλότερο επίπεδο προστασίας από το Covid-19 και προστατεύουν τους άλλους καθώς και τον χρήστη, σε αντίθεση με τις χειρουργικές μάσκες που έχουν σχεδιαστεί για να φιλτράρουν την εκπνοή και όχι την εισπνοή του αέρα.

Το πρότυπο KN95 εξασφαλίζει ότι τουλάχιστον το 95% των αιωρούμενων σωματιδίων φιλτράρεται. Συγκριτικά, το επίπεδο προστασίας FFP2 του ευρωπαϊκού προτύπου εξασφαλίζει τη διήθηση τουλάχιστον του 94% των ίδιων σωματιδίων, επομένως το επίπεδο προστασίας KN95 είναι ελαφρώς υψηλότερο από το FFP2.

Ωστόσο, δεδομένης της τιμής αυτού του τύπου μάσκας και της συχνότητας με την οποία πρέπει πλέον να φοριούνται, πολλοί χρήστες αναζητούν επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες FFP2.

Πολύ πιο οικονομικές, αυτές οι μάσκες συνήθως συνοδεύονται από δύο φυσίγγια που περιέχουν ένα αντικαταστάσιμο φίλτρο. Μετά από αρκετές εβδομάδες, η αναπνοή γίνεται δύσκολη, καθώς τα φίλτρα φορτώνονται με σωματίδια και πρέπει να αντικατασταθούν.

Ωστόσο, οι επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες FFP2 επικρίνονται για την έλλειψη διακριτικότητας. Ο εξοπλισμός είναι πολύ ορατός στο πρόσωπο και τα περισσότερα μοντέλα που πωλούνται στο διαδίκτυο έχουν δύο μεγάλες κασέτες φίλτρου στο πλάι, δίνοντάς τους την εμφάνιση μάσκας αερίου.

Γι’ αυτό και θέλαμε να βρούμε μια ενδιάμεση επαναχρησιμοποιούμενη μάσκα FFP2 που να είναι πολύ πιο διακριτική, στο μέσο της απόστασης μεταξύ της μάσκας μίας χρήσης και αυτών των επιβλητικών μασκών διπλής κασέτας.

Έτσι, αντί για δύο πλευρικά φυσίγγια, αυτή η μάσκα έχει μόνοένα κεντρικό φυσίγγιο. Προκειμένου να διατηρηθεί η ευκολία στην αναπνοή και ταυτόχρονα να φιλτράρεται αποτελεσματικά ο αέρας, το φίλτρο σε αυτό το φυσίγγιο είναι μεγαλύτερο από εκείνα στις μάσκες διπλού φίλτρου, αλλά και ελαφρώς πιο επίπεδο.

Κάθε μάσκα πωλείται έτοιμη προς χρήση, με ένα φίλτρο KN95 ήδη στο φυσίγγιο. Μια αποτελεσματική, χαμηλού κόστους λύση για αποτελεσματική, μακροπρόθεσμη προστασία από τον ιό.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 200 g